Stort tack till våra  fantastiska partners!

Zeta

Zeta står för italiensk tradition, passion och enkelhet. Fernando Di Luca kom till Sverige på sin Lambretta 1961 och bestämde sig snart för att ge Sverige lite italiensk smak. Idag är Zeta synonymt med det godaste av Italien och Medelhavsregionen. Fernando arbetar än idag på företaget tillsammans med barnen Gabriella, Christian och Paola. 
Mycket av det vi idag tar för givet i våra matbutiker har en gång introducerats i Sverige av Fernando Di Luca.
Mer info på www.zeta.nu

Susanne Ljungskog

Susanne Ljungskog är en av Sveriges mest framgångsrika cyklister genom tiderna. Under sin 23 år långa karriär körde Susanne professionellt i 13 år för sju olika team. Hon vann 12 SM-guld, susanne-ljungskogtvå VM-titlar, ett EM-guld, ett flertal världscupsegrar samt flera stora etapplopp och blev även belönad med ett Bragdguld.

 

 

Team Sky Blue

Förutom engagemanget i Tjejgirot har Susanne TEAM_SKY_BLUE_logo_Med_text_RGBett nätverk som riktar sig till tjejer som gillar cykling, god mat och social samvaro.  Läs mer på www.teamskyblue.se

Wenngarn

15 minuter från Arlanda, 5 minuter från Sigtuna, 20 minuter från Uppsala och en dryg halvtimme från Stockholm ligger Wenngarn, ett modernt bysamhälle i en fullständigt unik historisk miljö byggt kring ett fantastiskt barockslott från 1670. Wenngarn är en öppen slotts- och parkmiljö där nya idéer och kreativitet skapas i den historiska miljön. Här wennergarnsvälkomnas boende, företagare och besökare som vill mötas, utvecklas eller bara vara.
Läs mer på http://wenngarn.se/

 

Smack

Som arrangörsklubb har Tjejgirot valt att arbeta med SMACK, som är en av de största klubbarna i Stockholmsområdet med ca 350 aktiva medlemmar inom både mountainbike, landsväg och PARA cykling. SMACK är också en stor arrangörsklubb och arrangerar årligen  flera stora motionslopp och tävlingar inom cykel. Tjejgirot delar SMACK:s vision om att alla kan cykla Logotype-Topoavsett ålder, kön eller handikapp.
Läs mer om SMACK på www.smack.se

Titelpartner

logo-zeta

 

Founding partner 

logo-sisyfos

pn_color_rgb

 

Fastighetsbyran_srgb

Fiat_Logotyp_lgupplst_fr_webb

 

Destinationspartner

wenngarn_logo_black

Supplier

logo-pripps-bottle

 logo-sigtuna

Arrangör

Arrangörsklubb

logo-smack

Founder

beta_logo__black_top